BIO Moya Matcha Daily To Go!, 24 x 1,5 g sáček

Kód: 354
Novinka
Neohodnoceno
205 Kč
Skladem (5 ks)

Vysoce kvalitní japonská organická matcha z 2. a 3. sklizně se silnou chutí zeleného čaje, která se získává z čajových lístků, které jsou speciálně zastíněné před přímým slunečním zářením.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vysoce kvalitní japonská organická matcha z 2. a 3. sklizně se silnou chutí zeleného čaje, která se získává z čajových lístků, které jsou speciálně zastíněné před přímým slunečním zářením. Výsledkem je vyšší obsah chlorofylu a L-Theaninu a bohatší, zelenější barva. Čerstvé listy se potom seberou, spaří, suší vzduchem a rozemelou na prášek. Má silnější a hořčí chuť ve srovnání s vyššími stupni kvality moya matcha. Je to ideální volba pro milovníky zeleného čaje a ideální ingredience pro koktejly, zmrzlinu a pečení.

Kvalitní čaj BIO Moya Matcha je pečlivě pěstována na malých, rodinných biocertifikovaných polích v japonském Uji, regionu známém pro nejvyšší kvalitu zeleného čaje matcha díky svému jedinečnému mikroklimatu. Každá šarže našeho organického matcha je pečlivě kontrolována na možné chemické zbytky a jeho kvalita je potvrzena přísnými japonskými standardy a ekologickou certifikací. Moya Matcha se pak zpracovává lokálně, hermeticky zabalí a expeduje v malých dávkách, aby se zajistila maximální čerstvost. 

 

ZEMĚ PŮVODU: Region Uji, Prefektura Kyoto, Japonsko
CHUŤ: silná chuť zeleného čaje
DOPORUČUJEME: matcha latte, matcha limonáda, matcha koktejly, pečivo, cukrovinky, zmrzlina, čokoláda
SLOŽENÍ: 100% japonský organický zelený čaj matcha z 2. a 3. sklizně

Návod k přípravě Moya Matcha Daily:
Příprava čaje matcha není časově náročná, a nevyžaduje žádné zvláštní dovednosti. Je to jemný prášek, který se smíchá s vodou. K tomuto účelu můžete použít jak tradiční šlehání bambusovou metličkou (chasen), tak klasickou metličkou či elektrický napěňovač mléka.

Tradiční způsob přípravy čaje matcha pochází z japonského čajového obřadu (chanoyu). K přípravě nápoje potřebujeme misku (chawan), bambusovou metličku (chasen) a bambusovou lopatku (chashaku). Do misky vložte lžičku matchy traditional (1,5 g) bambusovou lopatkou (chashaku), zalijte 100 ml horké vody (80 ° C) a rozmíchejte bambusovou metličkou (chasen), až se vytvoří hustá zelená pěna. Dolejte nápoj vodou na 200 – 250 ml. Stejně jako u kávy, někteří lidé rádi pijí silné matcha espresso, jiní dávají přednost přidání více vody a naředění. Matchu můžete také smíchat s džusem nebo mlékem. Konzumujte.

Nápoj lze připravit a konzumovat za studena, aby byl velmi osvěžující. Vysypejte sáček 1,5 g matcha do lahve se studenou vodou a promíchejte. Konzumujte.

Matcha nápoj si můžete připravit neuvěřitelně rychle v skleněném šejkru nebo v běžné láhvi: stačí přidat matchu 1,5 g do vybrané tekutiny (voda, džus nebo mléko), protřepat a jít!

Video od spoluzakladatelky značky Moya Hitomi Saito, jak si připravit správně matchu, můžete najít ve speciální sekci našeho webu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz